Weekend aan de Maas 2017 (Verkenners 3)

Geplaatst op 23 apr door Roy

Wat een fantastisch weekend!

De verkenners stonden zaterdagochtend al vroeg paraat om aan het 3e weekend van dit seizoen te beginnen. Per auto zijn we vertrokken naar de zuiderplas in 's-Hertogenbosch. De verkenners starten de tocht bij de zuiderplas. Via een sms bericht kregen de verkenners te weten waar ze heen moesten lopen. Gedurende de middag hebben de verkenners het cultureel hart van Brabant mogen ontdekken.

Eenmaal aangekomen op onze prachtige locatie aan de Maas was het tijd om de tenten op te zetten. Met een flinke windkracht viel dat in het begin niet mee. Maar gelukkig is het allemaal goed gekomen. We hebben gezamenlijk een heerlijke stoofpot bereid en deze op het kampvuur warm gemaakt. Na het avondmaal hebben de verkenner zich kostelijk vermaakt op het strand. Hutten met complete ondergrondse gangen was niets te veel voor onze verkenners. Toen het zonnetje onderging hebben we nog een aantal klassieke spelen gedaan met 'glow in the dark'.

De volgende dag hebben de verkenners zich nog vermaakt met een lastig hindernisparcours op het strand. Daarna viel ons middag plan in duigen. Een rommelmarkt was het prachtige idee. Maar het was iets te rommelig en bleek geen succes te zijn!... Gelukkig was de staf vindingrijk en hebben we onze escape gevonden bij restaurant de gouden bogen. Daar een heerlijke maaltijd verorbert.

Kortom een top weekend!

Bedankt.


Verkenners 3

Foto's