Winter weekend Helmond 2016 (Verkenners 3)

Geplaatst op 30 jan door Roy

Het winter weekend stond weer voor de deur. Het Weekend starten oud en vertrouwd op het scouting gebouw te Schijndel. Na dat alle materialen en bagage in de auto's was gepropt, waren we klaar voor vertrek. De verkenners verdeelde zich over de auto's en zo vertrokken we naar de andere kant van de wereld 'Elsendorp'.....

Na een kleine 40min gereden te hebben arriveerde we op het startpunt van de hike. De weergoden stonden dit maal niet aan onze zijde. De druppels vielen met bakken uit de hemel. Maar dat was geen reden om super gemotiveerde verkenners van hun doel af te laten wijken. Door weer en wind trotseerde de verkenners de pittige hike. Maar door 100% inzet, scouting skills en motivatie hebben de verkenners het eindpunt zonder moeite gehaald.

Toen de verkenners arriveerde stond de kachel al lekker te branden. In de avond hebben de verkenners 3 verschillende maaltijden gekookt in een dutchoven. Dit was een geslaagde maaltijd:)

In de avond zijn we weer bezig geweest met het terugkomende thema 'VOC'. Ook in de ochtend hebben de verkenners weer grondstoffen, legers en goudstukken kunnen verdienen.

Al met al. Een geslaagd weekend!

Groet,

V3

Foto's