Winterweekend Valkenswaard 2017 (Verkenners 3)

Geplaatst op 28 jan door Roy

Een warm winterweekend ging van start in de vroege ochtend van zaterdag 28 januari. We zijn met de auto's naar het altijd mooie Valkenswaard gereden. Eenmaal aangekomen in het hart van Valkenswaard begon het weekend dan echt. De verkenners kregen de uitleg van de foto/ruil/speurtocht. De verkenner zijn heel de middag actief bezig geweest met het verzamelen van de juiste foto's en het behalen van de opdrachten. Aan het eind van de middag zijn de verkenners naar de overnachtings-plek gehiked.

De verkenners hadden op locatie genoeg tijd en ruimte om met zijn alle te ravotten in de bossen. De staf kon de maaltijd 'tafelfriet' voorbereiden.

In de avond hebben de verkenners gebruik gemaakt van hun eigen gemaakte lightsabers tijdens de quiz. Wat nog door is gegaan tot in de late uurtjes..

Zondag ochtend weer vroeg uit de veren om kolonisten van catan (outdoor) te spelen. De patrouille van Coen was de terechte winnaar. De rest van de middag hebben de verkenners de mogelijkheid gehad om te kanoën op de rivier.
Het was weer en top weekend!

 

Groeten,

Verkenners 3

Foto's