Winter weekend Loon op Zand 2015 (Verkenners 3)

Geplaatst op 24 jan door Roy

Afgelopen weekend begonnen de verkenners met het trotseren van de sneeuw en de kou. We zijn gestart op het scouting gebouw, daarna zijn we per auto richting Giersbergen gegaan. Vanaf daar stond de verkenners een stevige hike te wachten door de duinen en door de sneuuw.

Tijdens de tocht hebben de jongens ook verschillende activiteiten gedaan, van een samenwerkingsspel tot een grote zoektocht in de duinen.

Voor dat we naar de slaaplocatie gingen hebben we een inkoopspel gehouden waarbij de jongens hun eigen ontbijt menu mochten samen stellen. (9uur s'ochtends = geen pizza tijd).

Eenmaal aangekomen in Loon op zand, was het tijd om de slaapplekken in orde te maken. S'avonds stond namelijk het 2e deel van de ontgroening van Vincent op het programma. Nadat Vincent zijn ontgroening had doorstaan mocht hij zichzelf officeel staflid noemen de V3.

Zondagochtend zijn de verkenners vroeg uit de veren gegaan om in de bossen een tweetal grote hutten te bouwen. Nadat alle forten waren gebouwd was het tijd om stratego extreme te spelen. 

Aan alles komt een eind.. 

STAF V3

Foto's