Zomerkamp 2017 (Gidsen)

Geplaatst op 15 jul door Sandra

Telegids! 

De gidsen zijn van 15 juli tot en met 22 juli 2017 op kamp geweest in het Heezerenbosch. 

Het thema van dit kamp was telegids. De televisie bleef thuis, maar de programma's gingen mee. 

De gidsen zijn op zaterdag naar Heeze gefietst en hebben in de middag het kampterrein opgebouwd. Help mijn gids is klusser. 


Op zondagochtend moesten ze hun overlevingskills laten zien om te bekijken of ze geschikt zijn voor Expeditie Robinson. In de middag werden hun bakkunsten getest en moesten ze een CupCake voor de CupCakeCup. In de avond was er nog een schijnspel (Opsporing Verzocht). 


Op maandang hebben de gidsen de hike gelopen, waar verschillende routetechnieken tevoorschijn kwamen. Zo hadden we meloenenjacht en kwam Freek Vonk ook helpen en vertelde welke kant we op moesten. 

Dinsdag werden er in de ochtend proefjes gedaan. Kijken of de meiden ook Checkpoint konden uitvoeren. In de middag kwamen de chefs weer even kijken en kregen de meiden een doos waar ze hun Masterchef kwaliteiten konden laten zien. De staf heeft heerlijk gegeten als jury. In de avond werden er nog wat leuke spelletjes gespeeld en toen was het alweer bedtijd. 

Woensdag was het tijd voor Bommetje XXL. Lekker even zwemmen in het buitenzwembad. We zijn toen ook nog even naar Geldrop geweest om een dorpsspel te doen. We hebben ZigZag gespeeld. 

Donderdagochtend stond Wie is de mol op het programma waarbij in iedere ronde 1 mol zat. Toen was het tijd op wat te gaan springen. Ik denk dat de gidsen allemaal mee kunnen gaan doen aan Wipe Out. Vervolgens was het tijd voor het kampjournaal. De gidsen kregen wat tijd om voor te bereiden wat ze die week hadden meegemaakt en toen kwam de grote TV te voorschijn en kregen we het kampjournaal te zien. 

Vrijdag was het tijd voor de Ultimate Survival en werd er lekker primitief gekookt. We hebben afgesloten met de rijdende rechter. Iedere gids moest even op het matje komen. 

Zaterdag alweer de laatste dag. Alles afgebroken en toen was het weer tijd om naar huis te fietsen.

Het was weer een super zomerkamp, met ontzettend mooi weer! 

Foto's