Weekend Kasteren (Gidsen)

Geplaatst op 08 nov door Sandra

De gidsen zijn 7, 8 en 9 oktober op weekende geweest in Kasteren.

Op vrijdagavond zijn we naar de overnachtingsplek gefietst, waar we vervolgens ons slaapplekje hebben klaar gemaakt om daarna lekker bij het vuurtje fakkels te maken. Daarna hebben de oudere gidsen nog een dropping gelopen en zijn ze naar bed gegaan.

 

Op de zonnige zaterdagochtend zijn de meiden na een ontbijtje van start gegaan met een tocht. Een mooi stukje hebben ze gelopen. Tijdens de tocht moesten ze ook hun eten bij elkaar zien te sprokkelen. Het eten konden ze verdienen door in het centrum van Boxtel naar de winkels te gaan die op de foto stonden. Als ze die hadden gevonden kregen ze een ingrediënt voor het avondeten. 

Na het avondeten en de afwas was het tijd voor het avondspel. Andersom verstoppertje.. Daarna hebben we nog lekker even bij het kampvuur gezeten en hebben we de fakkels die we de vorige avond hadden gemaakt aangestoken. Toen was het alweer bedtijd. 

Op zondagmorgen hebben we het spel Kolonisten van Catan gespeeld. Daarna hebben we alles opgeruimd en de primitieve lunch klaargemaakt: tosti's op het vuur. Na een goede bodem te hebben gelegd zijn de gidsen rondeschilden gaan maken van hun rondes voor in het lokaal. Toen was het alweer tijd om naar huis te fietsen.

Het was weer een super weekend met mooi weer! We hebben allemaal genoten. 

Foto's