Zomerkamp Bilthoven 2016 (Welpen 1)

Geplaatst op 25 jul door Falco

Zondag zijn de welpen vertrokken op een reis rond de wereld in vijf dagen! Met het vliegticket in de hand kwamen alle kinderen, met alle bijkomende vakantiestress - sommige kinderen leken hun vliegtickets in de haast te zijn vergeten - aan bij Welpen Airlines in Bilthoven.

Zondag
Bij aankomst werden de kinderen verwelkomt door drie Geisha's. De eerste bestemming was dan ook direct duidelijk: Japan! Uiteraard werd alle bagage grondig gecontroleerd en werden verschillende tassen binnenstebuiten gekeerd. In de middag zijn daarna meerdere spellen op het veld gespeeld en 's avonds werd de dag met een Oosterse lichtjesspel afgesloten. 

Maandag
In de ochtend waren we nog steeds in het Verre Oosten te vinden, alwaar we ons in het kleurrijke India heel erg vermaakt hebben met verschillende poeders. Vervolgens is het douanespel gespeeld via waar we door zijn gegaan naar het volgende continent: Afrika! Hiervoor stonden onder andere een Afrikaans ren- en quizspel op het programma. Op dit moment worden de Afrikaanse spiesjes door de wereldreizigers bereid en is het vuur bijna warm genoeg om het eigen eten te bereiden.

Tot morgen, op naar een volgende continent!

Foto's