Zomerkamp Oostenrijk! (Sherpa's)

Geplaatst op 19 jul door Kristel

Deze te gekke week begon al heel vroeg! Iedereen moest om 5 uur 's morgens op het scoutinggebouw zijn! Daar gingen we dan bepakt en bezakt richting Oostenrijk!

Na aankomst rondkijken op het tereintje en alles opbouwen. Lekker eten en 's avonds rustig aan. De zondag brak aan en werd een dagje primitief. Zwemmen in een ijskoud meer, een origineel wie of wat ben ik spel, eten uit pot en het smokkelspel! Maandag,het vetste van heel het kamp! Canyoningen, wat was dat mooi! Wel veel regen maar dat maakte niks uit want we waren toch al nat :p Omdat het zo vermoeiend was een rustig creatief programma in de avond. Culturendag op dinsdag. Lekkere gerecht maken,een quiz en de ranjarace. Woensdag een super mooie hike naar boven in de bergen.Verder omhoog met de lift en zo snel mogelijk met de rodelbaan naar beneden. 's Avonds rond het kampvuur gezellig met z'n alle zingen! Donderdag de chilldag, een leuk dobbelspel en heel veel lol! Vrijdag ochtend de auto in. Een stuk rijden naar de top van de berg. Onderweg komen we de leukste beesten tegen van de bergen. BERGGEITEN!!

Natuurlijk kunnen we het niet laten om foto's te maken. De eeuwige sneeuw was onwijs mooi. Veel groepsfoto's gemaakt en de grens over bij Italie. Daarna het dorpje in en lekker uit eten met heel de groep. Alle afbreken en slapen in de buitenlucht. Zaterdagochtend om 6 uur de auto in richting Schijndel. Dat was het dan alweer een super leuke week vol gezelligheid en natuurlijk zijn er heel veel foto's gemaakt!

Bedankt allemaal!!!

Video's

Bekijk alle video's van de Sherpa's

Foto's