Zomerkamp 2017 (Bevers)

Geplaatst op 17 jul door William

Zaterdagochtend 15 juli arriveerden de Bevers in het western-Nijnsel waar Bas Bos, Stuiter, Stanley Stekker en Keet Kleur ze ontvingen in cowboy- en indianenkledij. Na het uitkiezen van hun slaapplek, kregen ze een rondleiding rondom het gebouw. Een nieuwe locatie betekent veel plekken om te ontdekken en dat betekent dat natuurlijk de schommels uitgetest moesten worden door zowel de kids als de leiding! Ook verkenden we het bos, bouwden we hutten en hielden we een tocht! Na de lunch hebben we propjesschieters gemaakt waarmee we konden oefenen op blazoenen.

Zondag. Vandaag kwam Professor Plof op bezoek. Na een paar kleine spelletjes hebben we een mooie tocht gelopen langs het water waar we heerlijke bramen hebben geplukt. Na de wandeling was het tijd voor de bever bioscoop waar de film Rango werd gespeeld. Als avondeten hadden wij een lekker hamburgerbuffet met gebakken aardappeltjes! De overvliegers naar de Welpen mochten speciaal wat langer opblijven bij het kampvuur.

Maandag. De Bevers mochten vandaag speciaal Bas Bos en Stuiter vies maken met yoghurt, macaroni en vla! Bas Bos en Stuiter hebben namelijk afscheid genomen van de Bevers. Bas Bos en Stuiter gaan een nieuw avontuur tegemoet. Wij wensen hun veel plezier!!

Foto's