Welpenrestaurant 2015

Geplaatst op 22 mrt door Falco

Vorig jaar vond de eerste editie plaats van het Welpenrestaurant en na dit succes opende afgelopen weekend het restaurant voor de tweede maal zijn deuren in het Scouting Centrum.

Met trots konden de welpen van Welpen 1 en Welpen 2 de zelfgemaakte gerechten serveren aan ongeveer 130 gasten: ouders, broertjes en zusjes en opa’s en oma’s van de chef-koks in spé. Dit jaar hadden de gasten de keuze uit de voorgerechten tokkisoep en een cappuccino van bospaddenstoelen, de hoofdgerechten beenham gegarneerd met haricots verts en verdraaid lekkere kip op een bedje van noedels en stond als afsluiter de pannenkoekknapzak met ijs samen met de roze wolk om van te smullen op het menu.
Na het uitserveren van de nagerechten konden alle koks aanschuiven bij de gasten om een lekker zelfgemaakt toetje mee te eten.

Wederom werd het Welpenrestaurant mede mogelijk gemaakt door PLUS Eijkemans, via een tegemoetkoming in de gemaakte kosten voor de boodschappen. Feesterij 't Tunneke stelde ook weer speciaal voor deze gelegenheid materiaal beschikbaar, zodat alle maaltijden tijdig bereid en geserveerd konden worden. Dank hiervoor!

De zaterdag- en zondagavond werden afgesloten met luid applaus voor de chef-koks. Met de vele positieve reacties in het gastenboek kan er opnieuw worden teruggekeken op een leerzame, lekkere en bovenal ook gezellige, geslaagde editie van het Welpenrestaurant.

Foto's