Voorjaarsweekend 2014 (Rowans)

Geplaatst op 15 jun door

Het voorjaarsweekend van Rowans 1 begon dit jaar op vrijdag met een excursie naar de Antoniusmolen in Eerde. Dit was samen met Rowans 2. Na de excursie werd er snel omgekleed om in geheel Oranje stijl de WK-wedstrijd Nederland-Spanje te bekijken. De avond werd afgesloten met een kampvuur en overnachting in het eigen Scouting gebouw.

Op zaterdag ging de reis naar het Scoutcentrum Rotterdam in Capelle aan de IJssel. Nadat de tenten waren opgezet, volgde 's middags een kanotocht door het Loetbos in Lekkerkerk. Na de BBQ en een reis door het land van geen ID, werden de Rowans ergens in Rotterdam afgezet voor een nachtdropping. Restaurant De Gouden Bogen bleek onderweg ook nog open, dus daar werd gerust voordat het laatste stukje naar het kampterrein werd gelopen.

Op zondag werden de tenten weer afgebroken en ingepakt. Daarna werd het weekend afgesloten met een tocht over een touwbaan, die geheel over een sloot gemaakt was. Alleen Tom heeft droog het einde gehaald. De overige Rowans moesten zich gewonnen geven en haalden een nat pak. Gelukkig was het prima weer en kon iedereen snel weer droog de auto's in op weg naar Schijndel.

Foto's