Ouder-Zoon weekend 2016 (Verkenners 2)

Geplaatst op 21 feb door Arjan

20 en 21 februari zijn we met de verkenners en hun ouders op een gezellig ouder-zoon weekend geweest naar Son en Breugel! Er werd gehoopt op mooi weer, maar de weergoden wilden niet echt meewerken... dus op de druilerige zaterdagmorgen vertrokken de ouders met verkenners op de fiets om een route te fietsen naar achtereenvolgens Gemonde, Olland en daarna Son. In Olland hebben we de lunchpost gebruikt en daarna zijn we met zijn allen gaan beugelen! Een hoop plezier, techniek en tactiek kwam er aan te pas, en na een paar uurtjes waren Daniel en Sven de winnaars!

Hierna zijn we snel verder gegaan op de fiets naar de blokhut in Son, alwaar we konden genieten van heerlijke macaroni. Daarna hebben we het reflectorspel gedaan, en ja zowat alles in de regen! Het was ZO leuk voor sommige ouders dat ze compleet verdwaalde en de weg niet meer terug konden vinden naar de blokhut :). Eenmaal daar aangekomen hebben we genoten van een mooi kampvuur, en daarna nog een paar gezellige uurtjes beleefd!

De volgende ochtend gewekt met gekookte eieren, ontbijt en spulletjes ingepakt, waarna men in de miezerregen de terugweg naar Schijndel gefiets heeft! Daar hebben we nog lekker geluncht en toen zijn we moe maar voldaan naar huis gegaan!

Alle ouders en verkenners bedankt voor jullie enthousiaste inzet en tot volgend jaar!


Groetjes,

Verkenners 2

Foto's