Welpen Weekend (Welpen 2)

Geplaatst op 22 nov door

In het weekend van 22 en 23 november zijn de welpen een weekend met scouting weggeweest. Dit keer verbleven wij in onze eigen blokhut.

Zaterdagmorgen zijn de welpen naar de bossen in Eerde gegaan om daar een bosspel te spelen. Bij dit spel speelden de kinderen in nesten, eerst moesten zij een leiding zoeken om vervolgens het spel bij het staflid te spelen. Na de lunch zijn we creatief bezig geweest. Er werd hard gewerkt om vuurpotten en pindasnoeren te maken voor de kerstmarkt. Na een lekkere maaltijd met pannenkoeken hebben we een quiz gespeeld, waarin diverse filmfiguurtjes geraden moesten worden. Toen was het tijd voor een kampvuurtje. 

De volgende dag moesten we betijds ons bed weer uit om vervolgens naar het Sinterklaasfeest van TV Schijndel te gaan in het Elde College. Hier hebben wij mogen genieten van een mooie show. Bij terug komst was het weer tijd om te eten en de tassen in te pakken. Als laatst is er nog een potje slagbal gespeeld. Om vervolgens nog even bij het kampvuur te gaan zitten en te genieten van het vuurtje met een appeltje.

via deze link kan er gekeken worden naar een video complicatie van het Sinterklaasfeest.

http://www.tvschijndel.nl/index.php/de-serie/6507-sinterklaasfeest-tvschijndel-opnieuw-een-knalfeest-foto-s-in-fotoboek-compilatie-volgt

 

Foto's