Zomerkamp Oss 2012 (Welpen 1)

Geplaatst op 04 jul door Wilko

Deze zomer zijn we naar Oss geweest, waar bouwbedrijf Welpen B.V. de opdracht kreeg om binnen vijf dagen een mooi project neer te zetten. Hartstikke enthousiast werd er door alle Welpen vanaf de eerste dag druk gebouwd! Al snel bleek dat B. Fraude, een andere (jaloerse) bouwer die eigenlijk de opdracht had willen krijgen, de boel wilde komen verstoren. Iedere ochtend was er wel iets van een bouwwerk verdwenen!

Tussen het bouwen door zijn er nog verschillende activiteiten gedaan. Waterspelletjes, een spannende tocht, het ploppen, een keertje zwemmen en nog veel meer leuke dingen! Tijdens deze spelletjes en activiteiten konden er munten worden verdiend, waarmee spullen voor het bouwproject gekocht konden worden. Van spijkers tot verf en van het uitlenen van een zaag tot het kopen van nietjes of stof: het was soms moeilijk kiezen. Hiermee kon een bouwwerk steeds verder worden uitgebreid en aangekleed.

Toen het einde van het kamp naderde en B. Fraude de bouwwerken ging saboteren of zelfs ging bekladden, besloten we om met zijn alle eens achter de dader aan te gaan. Spannend was het wel, maar uiteindelijk is het gelukt om B. Fraude te verjagen! De dag erop hadden de Welpen  geen last meer van de jaloerse bouwer en hebben ze de klus kunnen klaren.

Foto's