Weekend Eerde 2012 (Welpen 1)

Geplaatst op 27 feb door Wilko

Om 19.00 uur werd het kamp geopend toen moesten we meteen de 2 tenten opzetten. Daarna gingen we bedden opmaken en daarna was er een kampvuur. We hadden lekkere marshmallows. We gingen ploppen om te kijken wie er als eerste naar bed moesten. We gingen slapen.

De volgende ochtend waren we al om 5.00 uur wakker. We gingen om 6.00 uur rennen in het bos omdat dat van de kampleiding moest, die wilden ons lekker moe maken, maar dat lukt niet zomaar. Toen gingen we vissen. Daarna hadden we ontbijt. Toen ontdekten we dat er een vogeltje in ons kamphuis zat waar we in moesten eten. We gingen het vogeltje aanmoedigen om te vliegen. Daarna gingen we weer vissen en we hadden wel vissen van 15 cm. We gingen ook met een bootje midden op het water vissen. Toen hadden we veel vissen aan de haak.

Daarna gingen we een tocht lopen toen hadden we veel stokken gevonden voor marshmallows. Die avond deden we een nachtspel. Daarna gingen we marshmallows roosteren en we gingen weer ploppen. Daarna gingen we slapen.

De volgende ochtend waren we om 8.00 uur wakker, we hadden meteen ontbijt. Daarna gingen we weer vissen. We hadden weer de boot gepakt dus konden we weer lekker varen. We kwamen bij een eendennest op het water, we zagen dat de eend eieren had gelegd. daarna was het al weer gauw 12.00 uur en kwamen de papa’s en mama’s ons weer ophalen.

We mochten toen vertellen wat we het leukste en het niet leukste vonden aan het kamp en daarna gingen we allemaal weer naar huis.

Ik vond het een heel leuk kamp.

Anthony Ross

Foto's