Installatie weekend 2018 (Welpen meiden)

Geplaatst op 24 nov door Manon

Geschreven door onze reporter Jodie:

Mijn Verslag over ons 1e scouting weekend met onze officiële installatie.
Zaterdag 24 november 2018 tot zondag 25 november 2018

Ik vond het heel erg spannend om zaterdag naar scouting te komen. Eindelijk werden we echte scouts. En dan mogen we ook nog een nachtje blijven slapen. Ook vond ik het heel fijn dat er zoveel mensen waren gekomen om de installatie mee te maken. Mijn Opa, Oma’s, Oom Jan, Papa, Mama en ons Riejanne waren speciaal voor mij gekomen. Toen was het dan eindelijk zover. Alle nieuwe scouts moesten tegen de groene wand gaan staan en Ikki ging ons vragen stellen en we moesten de mastknoop voordoen. Ik had hem bijna gelijk goed. Als we de vragen goed hadden beantwoord konden we onze insignes verdienen. Gelukkig is dat gelukt. Toen kwam er ( een meneer ik weet zijn naam niet meer ) die kwam ons officieel installeren en moesten we de eed afleggen. Hij vertelde ons ook over de oprichter van scouting Robert Baden-Powell. Toen we hiermee klaar waren kwam iedereen die er was ons feliciteren. 

Toen iedereen weg ging. Gingen we allemaal leuke dingen doen en we werden verdeeld in nesten. Ik mocht bij het gele nest. We zijn naar het hertenpark geweest. Daar hebben we de dieren gevoerd en in de speeltuin gespeeld en een rondje rond het park hard gelopen. 

We hebben zelf eten gemaakt. We moesten zelf de ingrediënten snijden. En het werd soep en pasta. Ook zijn we nog in het pikke donker wezen wandelen in het bos, hiervoor had ik een zaklamp bij. We hebben bij het kampvuur gezeten en marshmallow geroosterd en er mocht een koekje om heen. Toen zijn we naar de slaapzaal gegaan waar we nog even mochten spelen. En toen zijn we lekker gaan slapen.

S morgen waren we al heel vroeg wakker. We zijn met zijn alle gaan ontbijten. Na het ontbijt zijn we onze spullen gaan inpakken. Toen hebben we spelletjes gedaan tot we werden opgehaald.  

Ik vond het echt super TOF. Ik kan niet wachten tot het volgende kamp

Groetjes Jodie

Foto's