Zomerkamp Bedaf (Bevers)

Geplaatst op 28 jul door Mike

Afgelopen zaterdag verzamelden de Bevers van Scouting Schijndel zich op de blokhut gelegen tegenover de Bedafse bergen. Waar een indiaan op ze stond te wachten. Nadat de bedjes waren opgeblazen en afscheid was genomen van de vaders en moeders kon het weekend geopend worden.

Zaterdag
Na geopend te hebben met Karel (de krokodil, het huisdier van het kamp) bij de tipi zijn we op verkenningstocht gegaan. Deze tocht ging door de Bedafse bergen over de vele zandheuvels. Hierna hebben we nog hutten gebouwd tussen de bomen. Na het eten hebben we nog een spelletje Britse bulldog gespeeld en daarna hebben we de avond afgesloten bij het kampvuur.

Zondag
Deze dag zijn wij overdag naar de speelboerderij Hullies geweest. Hier hebben de Bevers de hele dag binnen en buiten in de speeltoestellen kunnen spelen. In de avond zijn de Bevers op het grasveld achter onze blokhut op zoek gegaan naar veren. Ze hadden al op de laatste groepsochtend van het jaar bericht gekregen dat ze veren moesten gaan verzamelen voor de Indiaan. Met de zelf meegebrachte veren en de gevonden veren hebben de Bevers allemaal een mooie indianentooi gemaakt. De overvliegers mochten daarna nog even bij de leiding bij het kampvuur komen zitten

Maandag
Na het ontbijt hebben de Bevers diverse waterspelletjes gedaan. Ze begonnen met een spelletje levend kwartet. Waarbij ze een voorwerp uit elkaars zwembadje moesten stelen om zo een kwartet te krijgen in hun eigen badje. Ieder badje had zijn eigen kleur water erin, dit waren de kleuren van de 3 teams. Hierna kregen alle Bevers een waterpistool met allemaal verschillende kleurtjes water erin. Hiermee hebben ze nog diverse spelletjes gedaan. Na de kleurtjes er weer afgespoeld te hebben en weer droge kleren te hebben aangetrokken, zijn we nog wezen klimmen en klauteren in de Bedafse Bergen. Daar hebben we nog de verjaardagen van de leiding gevierd met een kleine lekkernij. Daarna zijn we weer terug gegaan naar het gebouw waar de vaders en moeders ons al op stonden te wachten.

Foto's