Weekend December 2016 (Bevers)

Geplaatst op 28 nov door William

In het weekend van 28 en 29 november zijn de Bevers een weekend met scouting wegeweest. We verbleven dit weekend in onze eigen blokhut. Dit keer was het thema leger.

Zaterdagochtend na het openen zijn naar het beverbos gegaan, hier hebben we: kat en muis gespeeld en wie vind de frisbee. Na deze spelletjes zijn we naar de speeltuin van de beemd gegaan en hebben we hier wat gedronken.

Zaterdagmiddag hebben we vogelvoer met vet gemaakt en in potjes gedaan voor de kerstmarkt. Toen dit klaar was hebben de bevers hutten gebouwd met doeken, tafels en stoelen. Ondertussen kwamen er ook 4 zwarte pieten kijken wat de bevers aan het doen waren.

Zaterdagavond hebben we hamburgers met boontjes en aardappelpuree gegeten. Na het eten hebben de bevers verplichte rust gehad om daarna actief mee te kunnen doen aan het schijnspel. Hier moesten de bevers ongezien langs alle obstakels zien te komen. Wanneer ze dan ongezien op de mat konden komen kregen ze van de leiding een snoepje. Daarna hebben we nog het chips spel gespeeld.

Zondagochtend kwamen de bevers er achter dat er voor iedereen een chocolade letter van zwartepiet in hun schoen zat. Na "the last song" van stanley stekker mochten de bevers aankleden en genieten van een lekker eitje als ontbijt, na het ontbijt was het tijd voor de warming-up van Bas Bos om daarna de stormbaan van stanley stekker te bestormen. Na wat verschillende wedstrijden en estafettes hebben de bevers gekeken wie de sterkste bever was.

Zondagmiddag was er vrijspel, als afsluiting van het toffe weekend hebben we nog het chips-spel gespeeld.

 

Foto's