Jungledag 2014

Geplaatst op 14 jun door Welpen 2

Welpen van Scouting Schijndel deden mee aan de Jungledag van regio De Meierij.

Zaterdag 14 juni vond in regio de Meierij de jaarlijkse Jungledag plaats. Dit jaar werd deze dag gehouden bij Scouting Lucas in ’s-Hertogenbosch. De welpen 1, welpen 2 en welpen meiden (7-10 jaar) van Scouting Schijndel deden hier aan mee en hebben een erg leuke dag beleefd. Samen met 170 andere welpen zorgden zij ervoor dat de piraat zijn schat terug gevonden heeft.

Toen de welpen arriveerden bij de Jungle dag bleek dat een piraat zijn schat kwijt was. Hij had overal al gezocht maar kon zijn schat niet terug vinden. De welpen besloten om de piraat te gaan helpen. Daarvoor moesten de welpen eerst de vossen zoeken in het park. De rest van de middag stond in het teken van spelletjes zoals een hindernisbaan met een kruiptunnel. En natuurlijk andere leuke activiteiten zoals springen op het springkussen en het eten van een heerlijke suikerspin.

De welpen hadden een schatkaart en konden op deze manier de piraat zijn schat terug vinden.

 De Jungledag brengt welpen in contact met andere welpen uit hun regio. Zo leren welpen samenwerken, ook met kinderen die ze nog niet kennen. Iedereen heeft een hele leuke middag gehad met veel plezier!

Foto's