Nieuws

Jaarverslag 2012-2013Wilko, 01-02-2013, PlusScouts

Zoals gebruikelijk zijn de PlusScouts het nieuwe seizoen weer begonnen met een jaarplanning en foto’s van het afgelopen jaar. In oktober zijn we wezen indoor klimmen bij Neoliet in Eindhoven en in november hebben we een GPS tocht gehouden in en om Schijndel. De winterperiode is voor de PlusScouts ook een rustige tijd. In december hebben we traditioneel voor de Kerstmarkt van de jongste speltakken weer een kerststal gepionierd en in januari een kwis gehouden. Voor februari staat een excursie gepland naar de werkzaamheden voor de omleiding van de Zuid-Willemsvaart om ’s-Hertogenbosch. Voor maart staat een casino-avond op de planning en zullen veel PlusScouts actief deelnemen aan de klussendag met NL-Doet op 16 maart. Hopelijk kunnen we in de volgende nieuwsbrief daarvan de foto’s laten zien of kijk voor de laatste nieuwtjes en foto’s op onze website.

Nieuwjaarswens 2013Wilko, 24-12-2012, Algemeen

Beste bezoekers,

Namens onze vereniging wensen we alle bezoekers van deze nieuwe website fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe en hopen u komend jaar nog vaak op deze website terug te zien!

De website beheerders.

Nieuwe website gaat "live"Wilko, 14-12-2012, Algemeen

Begin 2012 is bij een aantal vrijwilligers van Scouting Schijndel het idee ontstaan om de bestaande website van Scouting Schijndel op te frissen. Uiteindelijk heeft dat geleid tot een geheel vernieuwde website.

Vandaag is het zover en lanceert Scouting Schijndel met trots deze website. Zie de aankondiging in de Nieuwsbrief december 2012.

Op de website is op een overzichtelijke manier allerlei informatie verzameld over de diverse groepen, het aanmelden van nieuwe leden, de contributie en de verhuur van ons Scouting Centrum. Met verslagen, verhalen en vooral veel foto's*) proberen we een indruk te geven van wat Scouting Schijndel te bieden heeft voor jong en oud.

De website zal regelmatig voorzien worden van nieuws en nieuwe foto's, dus zet de website bij uw favorieten en surf geregeld even langs.

*) Op de nieuwe website zijn veel foto's aanwezig. Indien u (nu of op een later moment) een foto aantreft van uzelf of uw kind en u heeft liever niet dat deze foto op de website te zien is, wordt u verzocht contact op te nemen met de website beheerder. De foto zal dan zonder discussie verwijderd worden. Eventueel kan dit ook gemeld worden bij de stafleden van de eigen groep.

 

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8